Uprava cisterny

Nevíte si rady s úpravou nějakého módu? Potřebujete poradit jak opravit error? Pište sem..
Odpovědět
jajasibal
Příspěvky: 5
Registrován: Ne 08. Črc 2018 13:55:12

Uprava cisterny

Příspěvek od jajasibal » Čt 20. Črv 2019 23:30:29

Zdarec.

Chtěl bych upravit jeden fekál aby dokázal plnit postřikovač. Jak připsat plodinu kterou muže daná věc převážet už umím, ale pořád nezvládám připisovat funkce. Tak bych vás chtěl poprosit o radu, jestli někdo neví jak k fekálu připsat funkci na plnění postřikovače.

Předem díky za odpověd

PS: Je to do FS15 :mrgreen:

Avatar uživatele
AČR
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 17. Led 2020 15:39:10

Re: Uprava cisterny

Příspěvek od AČR » Čt 23. Led 2020 10:30:20

jajasibal napsal:
Čt 20. Črv 2019 23:30:29
Zdarec.

Chtěl bych upravit jeden fekál aby dokázal plnit postřikovač. Jak připsat plodinu kterou muže daná věc převážet už umím, ale pořád nezvládám připisovat funkce. Tak bych vás chtěl poprosit o radu, jestli někdo neví jak k fekálu připsat funkci na plnění postřikovače.

Předem díky za odpověd

PS: Je to do FS15 :mrgreen:
zduř otazka to chceš připsat do originalu nebo do modu ? ono to jde do oboji :D

jajasibal
Příspěvky: 5
Registrován: Ne 08. Črc 2018 13:55:12

Re: Uprava cisterny

Příspěvek od jajasibal » Pá 24. Led 2020 15:55:30

Čus.

Chtěl bych to dopsat do módu.
Díky

Avatar uživatele
AČR
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 17. Led 2020 15:39:10

Re: Uprava cisterny

Příspěvek od AČR » Ne 26. Led 2020 0:22:47

jajasibal napsal:
Pá 24. Led 2020 15:55:30
Čus.

Chtěl bych to dopsat do módu.
Díky
ahoj tam kde bys měl mit napsane lique nebo slurry tak k tomu připiš fertilizer a mělo by to doplnovat i hrosprašováci hnojivo

jajasibal
Příspěvky: 5
Registrován: Ne 08. Črc 2018 13:55:12

Re: Uprava cisterny

Příspěvek od jajasibal » Ne 26. Led 2020 12:00:17

To vím, už jsem to zkusil, hnojivo to rozprašuje, ale když chci doplnit postřikovač tak to nejde....Asi se to spíš musí upravit editoru a přidat trigger na to.

Asi si budu muset někde najít cisternu, která je na to přímo určená :|

Avatar uživatele
AČR
Příspěvky: 12
Registrován: Pá 17. Led 2020 15:39:10

Re: Uprava cisterny

Příspěvek od AČR » Ne 26. Led 2020 17:31:05

jajasibal napsal:
Ne 26. Led 2020 12:00:17
To vím, už jsem to zkusil, hnojivo to rozprašuje, ale když chci doplnit postřikovač tak to nejde....Asi se to spíš musí upravit editoru a přidat trigger na to.

Asi si budu muset někde najít cisternu, která je na to přímo určená :|
fertilizer co se tiče FS15 tak do ni neni už jsem taky hledal . našel jsem jen vlečku rosprašovač z kapacitou 120 000 litru ale nato potřebuješ docela silnej traktor abys to uvezl :D jinak si mužeš navišit zakladni rosprašovačku fertilizer ? já si ji navišil ze 3000 na 10000 litru capacitu myslim ale new holand stim měl malej problem :D https://i.postimg.cc/TPvmbRgD/fs-Screen ... -25-51.png

Odpovědět