www.LS-Novinky.cz

Dá se v FS17 zapadnout?

Diskuze o čemkoliv...
Odpovědět
Traktorista
Příspěvky: 3
Registrován: Pá 30. Pro 2016 21:02:07

Dá se v FS17 zapadnout?

Příspěvek od Traktorista » Ne 01. Led 2017 21:07:52

Jsem slyšel,že jo. Hraju FS17 a ještě se mi to nestalo. Dá se tam zapadnout? Dík

Avatar uživatele
BohemiaModers2017
Příspěvky: 14
Registrován: Ne 01. Led 2017 21:05:47

Re: Dá se v FS17 zapadnout?

Příspěvek od BohemiaModers2017 » Ne 01. Led 2017 21:13:00

Ahoj, současný hra toho nepodporuje. Poslední zapadnutí přišlo jako mod do FS 2013. MoreRealistic Engine.

Avatar uživatele
Light
Příspěvky: 10
Registrován: Ne 01. Led 2017 15:41:37
Místo/Bydliště: Jaroměř

Re: Dá se v FS17 zapadnout?

Příspěvek od Light » Po 02. Led 2017 8:32:39

v základu ne, v 15kách se to pak řešilo "Mud modem", myslím si že ho někdo převede i do 17tek :)
Obrázek

Traktorista
Příspěvky: 3
Registrován: Pá 30. Pro 2016 21:02:07

Re: Dá se v FS17 zapadnout?

Příspěvek od Traktorista » Stř 25. Led 2017 21:52:01

Ono by to bylo realističtější

Avatar uživatele
Zemědělská videa
Příspěvky: 8
Registrován: Stř 04. Led 2017 20:53:35

Re: Dá se v FS17 zapadnout?

Příspěvek od Zemědělská videa » Stř 14. Črv 2017 14:53:55

Dá se zapadnout na mapě zd strádov

Avatar uživatele
ejimz
Příspěvky: 28
Registrován: Ne 29. Říj 2017 22:21:41
Místo/Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Dá se v FS17 zapadnout?

Příspěvek od ejimz » Stř 01. Lis 2017 11:21:39

Koukám že to je tu delší dobu, ano jde to, pokud někdo používá GE je tu návod jak na to. Bavte se :-)
http://farmingclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=2905
Chyba je nejčastěji mezi klávesnicí a židlí...

Odpovědět