AgroLabe přijme hráče
AgroLabe přijme hráče
Zdravíčko zemědělci!
Team AgroLabe s několikaletou herní historií, která sahá až do FS13, přijme do svých řad dalšího hráče, neboť se na polích nestíhá
Co od vás požadujeme?
*Věk aspoň 18 let
*Ochotu přispívat na chod serveru (máme dedikovaný herní server i svůj TS3 server)
*Nedělat kraviny
*Inteligentní chování
Co nabízíme?
*Dospělý kolektiv (průměrný věk 25 let)
*Nepřetržitý chod serveru
*Srandu na TSku a hodiny zábavy ve hře
*Srazy členů party
*Něco z vlastní tvorby
Jinak hrajeme momentálně na mapě Coldborough Park Farm s moderníma mašinama, převážně origo stroje, ale pár modů máme taky. Každý hráč má vlastní traktor, ze začátku přidělený, ale když se osvědčí a splní očekávání, tak dle vlastního výběru. Vlastnictví strojů respektujeme a každý jezdí svou mašinou a na cizí jde jen po dohodě s majitelem nebo je-li to nezbytně nutné (překáží atd). Na polích točíme plodiny a pěstujeme vše co hra nabízí, krom lesnictví, to momentálně nikdo nedělá...ale co není může být
UPDATE: Přešli jsme na mapu Thueringer Oberland, mapa v brutálních kopcích od šikulů z německa
Team AgroLabe s několikaletou herní historií, která sahá až do FS13, přijme do svých řad dalšího hráče, neboť se na polích nestíhá
Co od vás požadujeme?
*Věk aspoň 18 let
*Ochotu přispívat na chod serveru (máme dedikovaný herní server i svůj TS3 server)
*Nedělat kraviny
*Inteligentní chování
Co nabízíme?
*Dospělý kolektiv (průměrný věk 25 let)
*Nepřetržitý chod serveru
*Srandu na TSku a hodiny zábavy ve hře
*Srazy členů party
*Něco z vlastní tvorby
Jinak hrajeme momentálně na mapě Coldborough Park Farm s moderníma mašinama, převážně origo stroje, ale pár modů máme taky. Každý hráč má vlastní traktor, ze začátku přidělený, ale když se osvědčí a splní očekávání, tak dle vlastního výběru. Vlastnictví strojů respektujeme a každý jezdí svou mašinou a na cizí jde jen po dohodě s majitelem nebo je-li to nezbytně nutné (překáží atd). Na polích točíme plodiny a pěstujeme vše co hra nabízí, krom lesnictví, to momentálně nikdo nedělá...ale co není může být
UPDATE: Přešli jsme na mapu Thueringer Oberland, mapa v brutálních kopcích od šikulů z německa
Naposledy upravil(a) Light dne ned 15. led 2017 0:44:33, celkem upraveno 1 x.
Re: AgroLabe přijme hráče
Ahoj, rád bych se přidal je mi 15 let a hrát reálně umím.
Ahoj, nezlob se, ale bereme jen lidi starší 18ti letmouzee píše:Ahoj, rád bych se přidal je mi 15 let a hrát reálně umím.
Ahoj chcel by som sa pridať na váš server ale chcem sa spýtať koľko sa asi tak prispieva na ten server a mam 18 rokov
-
Ahoj. vek 30 rokov ts mam aj vlastné. ak by nieco nevahajma kontaktovat na kowalski1987
Zdravím, mal by som záujem o nástup na server teda ak je to ešte aktuálne? ...všetky podmienky spĺňam, teda aspoň čo som si prečítal, len mal by som potom páru otázok ale to až po nasledujúcej správe .
caute rad by som sa pridal do kolektivu hracov mam 25 r hram to uz
od ls 2009
od ls 2009
Caute, mal by som zaujem si s vami zahať mam 25 rokov rokov a hladam kolektiv kde sa da realne zahrať, Dik za odpoved
Zdravím,
rád bych naskočil do týmu. Věk 32. Reál hraní. Nadšenec. V léte jezdím s reál CR980. Přes zimu bych do virtuálního světa s fajn partou. Ocením když se 5x za den nemění módy, mapy. Mám rád pořádek na mapě.
Nekonfliktní!
rád bych naskočil do týmu. Věk 32. Reál hraní. Nadšenec. V léte jezdím s reál CR980. Přes zimu bych do virtuálního světa s fajn partou. Ocením když se 5x za den nemění módy, mapy. Mám rád pořádek na mapě.
Nekonfliktní!
Ahoj, Miluju FS ! Hledam vami rad pomoct treba Silaz nebo jinak. Je mi 34. Nechci hrat kazdy sám a potrebuju povinnosti slusenosti. Mam originalni bez STEAM ! Chci hledat servery a kde nevím. Dejte mi vysvetlit. Diky