Nekontabilita

Máte problém s hrou či módy? Zkuste se tady zeptat..
Odpovědět
majo
Příspěvky: 5
Registrován: pát 30. lis 2018 19:47:17

Nekontabilita

Příspěvek od majo »

dobrý večer.
Neviete mi niekto poradiť? Mám problém, kúpil som si Farming 19 a mám problém s volantom Seite, nefunguje správne ( pri točení volantu sa točí celá kamera, nefunguje ovládanie stroja ) a keď vystúpim zo stroja, tak sa začne kamera otáčať. Začal som s tým mám problémy, po pridaní 1. Patchu. Myslel som si, že ďalšia aktualizácia pomôže, no márne.
Neviete, čo mám s tým robiť? Prosím vás. :D
Uživatelský avatar
Wales
Administrátor
Příspěvky: 556
Registrován: stř 28. pro 2016 14:57:58

Re: Nekontabilita

Příspěvek od Wales »

Máš nainstalovaný patch 1.1.3? Ten měl problémy s volanty vyřešit...
Obrázek
pospa58
Příspěvky: 154
Registrován: čtv 29. lis 2018 16:52:02

Re: Nekontabilita

Příspěvek od pospa58 »

A přiřadil sis v nastavení v FS19, co má volant dělat? Když jsem zapojil volant (Gembird), tak si taky dělal, co chtěl, musel jsem ho kompletně přemapovat včetně přiřazení otáčení, pedálů atd.
majo
Příspěvky: 5
Registrován: pát 30. lis 2018 19:47:17

Re: Nekontabilita

Příspěvek od majo »

Dakujem páni za odpovede. Mam stiahnutý najnovší patch, ale problém sa mi nepodaril vyriešiť. Nedokážem v nastaveniach vymazať priradenia,ktoré si myslím robia problém z volantom a to že po miernom zatočení volantu sa začne kamera točiť dookola. A taktiež mi tam svietia klávesy Joystick, ktoré by sa mali zmazať a na to neviem prísť ako to zmazať Jedine keď idem podla nápovedy a kliknem,tak mi to dá len východzie nastavenie a toť všetko. Proste nie je tam možnosť zmazať nastavenie a znova ho nastaviť podla Saiteku.
Odpovědět