Přesouvání budov

Diskuze o čemkoliv...
Odpovědět
Avatar uživatele
radek.Šíla
Příspěvky: 1
Registrován: Út 08. Led 2019 23:35:36

Přesouvání budov

Příspěvek od radek.Šíla » Stř 30. Led 2019 3:39:49

Čau, víte někdo zda jde již postavená vlastní budova, později přesunout?

ZEMĚDĚLEC
Příspěvky: 3
Registrován: Pá 31. Led 2020 11:10:37

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od ZEMĚDĚLEC » Pá 31. Led 2020 18:08:51

Anebo prodat :?:

Avatar uživatele
Wales
Administrátor
Příspěvky: 509
Registrován: Stř 28. Pro 2016 14:57:58

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od Wales » Pá 31. Led 2020 18:12:53

Prodat ano, přesunout nelze..
Obrázek

ZEMĚDĚLEC
Příspěvky: 3
Registrován: Pá 31. Led 2020 11:10:37

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od ZEMĚDĚLEC » Pá 31. Led 2020 19:14:26

Budu stručný, a jak? Zkouším a nemůžu na to přijít.

Avatar uživatele
Wales
Administrátor
Příspěvky: 509
Registrován: Stř 28. Pro 2016 14:57:58

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od Wales » Pá 31. Led 2020 19:45:08

V garáži..
Obrázek

ZEMĚDĚLEC
Příspěvky: 3
Registrován: Pá 31. Led 2020 11:10:37

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od ZEMĚDĚLEC » So 01. Ún 2020 8:27:25

Jak snadné. Díky.

Avatar uživatele
Wales
Administrátor
Příspěvky: 509
Registrován: Stř 28. Pro 2016 14:57:58

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od Wales » So 01. Ún 2020 15:55:45

V pohodě ;)
Obrázek

Avatar uživatele
VáclavStaněk
Příspěvky: 57
Registrován: Po 06. Dub 2020 23:13:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Přesouvání budov

Příspěvek od VáclavStaněk » Stř 15. Dub 2020 23:27:30

Přesouvání budov by šlo, ale přes Save hry, protože tam máš všechny koupené budovy a stroje a lokaci každé věci, takže když založíš jinou hru a umístíš tu budovu kam chceš, tak si zkopíruješ lokaci z toho nového do starého a mělo by to jít.

Odpovědět