[NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Návody jak upravovat módy, jak je vytvářet atp..
Avatar uživatele
VáclavStaněk
Příspěvky: 55
Registrován: Po 06. Dub 2020 23:13:54
Kontaktovat uživatele:

[NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od VáclavStaněk » Stř 15. Dub 2020 15:56:06

https://youtu.be/HKzBh1GIQso

Návod je pro módy ,ale i pro stroje přímo ve hře (platí pro ty co nechtějí módy a hrají single , jinak tyto předělané soubory ve hře musí mít každý kdo bude hrát třeba multiplayer)

Můžete odebírat a sdílet můj YouTube profil ,aby vám neunikly další videa s návody,módy a nebo hraním FS19.
Naposledy upravil(a) VáclavStaněk dne Ne 19. Dub 2020 17:06:23, celkem upraveno 3 x.

Pavlos
Příspěvky: 4
Registrován: Po 19. Srp 2019 20:58:04

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od Pavlos » Čt 16. Dub 2020 18:47:06

Neporadil by jsi mi prosím tě, co tam přesně mám napsat a v jakém tvaru místo bulk, abych z možnosti přepravy vyloučil osivo, vápno a hnojivo? Děkuji

Avatar uživatele
VáclavStaněk
Příspěvky: 55
Registrován: Po 06. Dub 2020 23:13:54
Kontaktovat uživatele:

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od VáclavStaněk » Čt 16. Dub 2020 19:04:06

místo fillTypeCategories="bulk"
musíš zadat fillTypes=" cotton wheat barley canola maize oat sunflower soybean sugarCane potato sugarBeet seeds fertilizer lime straw woodChips silage dryGrass_windrow grass_windrow manure pigFood chaff" a z tohoto si můžeš smazat co nepotřebuješ.
Naposledy upravil(a) VáclavStaněk dne So 18. Dub 2020 21:19:10, celkem upraveno 1 x.

Pavlos
Příspěvky: 4
Registrován: Po 19. Srp 2019 20:58:04

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od Pavlos » Pá 17. Dub 2020 22:11:25

Děkuji za pomoc, zítra to prubnu.

Avatar uživatele
VáclavStaněk
Příspěvky: 55
Registrován: Po 06. Dub 2020 23:13:54
Kontaktovat uživatele:

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od VáclavStaněk » So 18. Dub 2020 21:19:33

Pavlos napsal:
Pá 17. Dub 2020 22:11:25
Děkuji za pomoc, zítra to prubnu.
Nemáš zač ;)

Pavlos
Příspěvky: 4
Registrován: Po 19. Srp 2019 20:58:04

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od Pavlos » Ne 19. Dub 2020 17:15:40

Ze začátku mi zmizla i vlečka, ale bylo to tím, že jsem tam měl dvakrát úvozovky a mezeru navíc, když jsem to dal do richtiku, tak se zadařilo. Chtěl bych se tě zeptat, jistě máš s moddingem více zkušeností, bylo by náročné přidat té vlečce funkci, aby se dali sklápět bočnice z traktoru, ne jen změnou konstrukce v dílně? V minulých FS 17 to ta vlečka uměla.

Avatar uživatele
VáclavStaněk
Příspěvky: 55
Registrován: Po 06. Dub 2020 23:13:54
Kontaktovat uživatele:

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od VáclavStaněk » Ne 19. Dub 2020 22:49:39

Pavlos napsal:
Ne 19. Dub 2020 17:15:40
Ze začátku mi zmizla i vlečka, ale bylo to tím, že jsem tam měl dvakrát úvozovky a mezeru navíc, když jsem to dal do richtiku, tak se zadařilo. Chtěl bych se tě zeptat, jistě máš s moddingem více zkušeností, bylo by náročné přidat té vlečce funkci, aby se dali sklápět bočnice z traktoru, ne jen změnou konstrukce v dílně? V minulých FS 17 to ta vlečka uměla.
S tím bych pomohl ,ale zatím umím jen vytáhnout originální stroje ze hry a upravit plno různých věcí ,ale tohle jsem ještě nedělal. :shock:
Mohl by si zkusit najít jinou vlečku ,která to umí už je plno módů a určitě bude i taková vlečka.
Pošly odkaz na tu tvou a já zkusím na to kouknout nebo ti seženu podobnou.

Pavlos
Příspěvky: 4
Registrován: Po 19. Srp 2019 20:58:04

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od Pavlos » Po 20. Dub 2020 19:24:38

Našel jsem vlečku, co to umí, po připojení držíš pravé tlačítko myši a pohybuješ s ní a postupně se otevírají bočnice, je to tahle https://www.ls-novinky.cz/farming-simul ... vr16-v2000 . A ta co bych potřeboval vylepšit a používám, je klasická česka sedmituna : https://www.ls-novinky.cz/farming-simul ... ss-p73sh-5 . Kdyby se dala otevírat alespon jedna bočnice, bylo by to super.

Avatar uživatele
VáclavStaněk
Příspěvky: 55
Registrován: Po 06. Dub 2020 23:13:54
Kontaktovat uživatele:

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od VáclavStaněk » Po 20. Dub 2020 19:39:13

Pavlos napsal:
Po 20. Dub 2020 19:24:38
Našel jsem vlečku, co to umí, po připojení držíš pravé tlačítko myši a pohybuješ s ní a postupně se otevírají bočnice, je to tahle https://www.ls-novinky.cz/farming-simul ... vr16-v2000 . A ta co bych potřeboval vylepšit a používám, je klasická česka sedmituna : https://www.ls-novinky.cz/farming-simul ... ss-p73sh-5 . Kdyby se dala otevírat alespon jedna bočnice, bylo by to super.
Tak co treba tahle ?! Ta má sklápěcí sajtny. https://drive.google.com/open?id=1tH8hX ... r0B31JN5mu

JJeeddllaa
Příspěvky: 9
Registrován: Stř 15. Lis 2017 20:23:54

Re: [NÁVOD] Změna plodin a kapacity u vleku

Příspěvek od JJeeddllaa » Čt 14. Kvě 2020 2:32:47

VáclavStaněk napsal:
Čt 16. Dub 2020 19:04:06
místo fillTypeCategories="bulk"
musíš zadat fillTypes=" cotton wheat barley canola maize oat sunflower soybean sugarCane potato sugarBeet seeds fertilizer lime straw woodChips silage dryGrass_windrow grass_windrow manure pigFood chaff" a z tohoto si můžeš smazat co nepotřebuješ.
Díky za radu. Taky jsem použil👍👍👍👀

Odpovědět