Seasons
Re: Seasons
it's not bug its feature
Jak stromy tak i koně, jak popisuješ, jsou součástí změn v Seasons. A není to chyba je to funkce.
V meny úplně v pravo je nápověda a když nápovědou prolistuješ až dolů, najdeš nápovědu k Seasons, kde jsou obě veci popsané.
koně

stromy - rostou 5 let do plného vzrůstu, po 2 letech se už dají kácet.

Jak stromy tak i koně, jak popisuješ, jsou součástí změn v Seasons. A není to chyba je to funkce.
V meny úplně v pravo je nápověda a když nápovědou prolistuješ až dolů, najdeš nápovědu k Seasons, kde jsou obě veci popsané.
koně

stromy - rostou 5 let do plného vzrůstu, po 2 letech se už dají kácet.

Děkuji za vysvětlení, příště si pročtu návod
Ahoj,
nechci zakládat zbytečně nové téma, když můj problém se také týká tohoto modu. Tak pokud se nebudete zlobit, poprosím Vás o odpověď zde.
Hraji na původní mapě Felsbrunn a kromě nějakých módů doplňující techniku, používám jen seasons mod + lokaci střední Čechy. Všechno funguje jak má, jen jediná věc mi tam schází - v zimě nepadá sníh.
Nevíte prosím čím by to mohlo být? Jestli na této mapě není sníh dostupný?
V nastavení seasons modu ve hře mám
Shíh - zapnuto
Stopy ve sněhu - zapnuto
Děkuji moc
nechci zakládat zbytečně nové téma, když můj problém se také týká tohoto modu. Tak pokud se nebudete zlobit, poprosím Vás o odpověď zde.
Hraji na původní mapě Felsbrunn a kromě nějakých módů doplňující techniku, používám jen seasons mod + lokaci střední Čechy. Všechno funguje jak má, jen jediná věc mi tam schází - v zimě nepadá sníh.
Nevíte prosím čím by to mohlo být? Jestli na této mapě není sníh dostupný?
V nastavení seasons modu ve hře mám
Shíh - zapnuto
Stopy ve sněhu - zapnuto
Děkuji moc
Tak jsem zjistil kde byla chyba. Kdyby to někoho zajímalo, tak to bylo tím, že jsem měl nastavenou z počátku délku jedné sezóny na jeden den. Zima tak trvala jen tři dny a z nějakého důvodu nezačalo sněžit. Trvalo to asi 8sezon, takže to nejspíš náhoda nebyla