Kombajn FS19

Máte problém s hrou či módy? Zkuste se tady zeptat..
Odpovědět
JJeeddllaa

Kombajn FS19

Příspěvek od JJeeddllaa »

Zdarec. Může mi prosim vás někdo vysvětlit proč se kombajn na rovnym poli zasekne, začne hrabat a nejede dál? A když to jede pomocník tak se po pěti vteřinách vypne že z neznámého důvodu, nebo že je blokován objektem a přitom tam žádný není? Díky Jedla
LS08

Re: Kombajn FS19

Příspěvek od LS08 »

Problém není v kombajnu ale v liště. Já si kupříkladu pořídil NH CR10.90 s lištou NH 3162 Draper 45FT a měl jsem stejný problém co popisuješ. Lišta je příliš nízko nad trénem a drhne na každé nepatrné nerovnosti jak příčné tak podélné. Věřím že to určitě jde v nějakém souboru k liště nastavit jak má být vysoko ale mě se to nechtělo zkoumat. Takže jsem to vyřešil tím že sem si koupil tu samou lištu od Case která je nastavena víc od země a je po problému. A to že je červená u žlutýho kombajnu tak s tím žít dokážu:-D
Wales
Administrátor

Příspěvek od Wales »

Tento problém jsme také pocítili, ale řekl bych, že update 1.2 problém trochu vyřešil (kombajn občas prohrábne, ale ne tolik jako předtím), máte tento update nasintalován?
Obrázek
maluch24

Příspěvek od maluch24 »

mě to update pořešil, předtím jsem najížděl a rychle mačkal "B" než se kombajn na kopec vyškrábal ..
Odpovědět