Poježdění trávy, růst trávy po válci.

Máte problém s hrou či módy? Zkuste se tady zeptat..
Odpovědět
LS08

Poježdění trávy, růst trávy po válci.

Příspěvek od LS08 »

Ahoj,

1) Když jsem si čerstvě po vyjití nainstaloval hru (v té době ještě nebyl žádný dostupný patch) tak bylo možné pojezdit trávu a udělat v ní koleje. To se mi docela líbilo. Bohužel toto zmizelo s příchodem prvního patche. Lze toto nějak znovu aktivovat? (Pozor, nemám na mysli koleje v obilí ale v trávě mimo pole.)

2) Stejně tak šlo před příchodem prvního patche, když se pole (jeho část) přejelo válcem který pole ruší zpět na trávu a vytváří texturu trávy tak po nějakém čase tato plocha zase automaticky obrostla travou, což se už s novými patchy taky neděje. Je i toto možno nějak nastavit?

Díky za podněty, hospodaření zdar;-)
LS08

Re: Poježdění trávy, růst trávy po válci.

Příspěvek od LS08 »

Nikdo sice neodpověděl ale nevadí odpovím si sám:-D

Trošku jsem googlil a našel:

1) Zrušení možnosti pojezdit trávu přišlo s patchem 1.2 . Mám sice pocit že původně šlo při více přejezdech trávu pojezdit úplně na hlínu což mnou "vygooglené" řešení nenabízí ale i tak je zajímavé řešení v diskuzi (odkaz níže) v příspěvku od uživatele Geneborg. Mám ozkoušeno a mohu potvrdit funkčnost postupu, jen je nutné mít pak ve hře zaplé ničení rostlin.
https://www.reddit.com/r/farmingsimulat ... lattening/

2) Co se týče mého druhého dotazu tak nástřel řešení mám ale musím ještě otestovat.
pmsgcz

Příspěvek od pmsgcz »

Ahoj, prosím až tvé řešení otestuješ tak ho sem nahoď. Mě po úpravách terénu taky tráva neroste a fakt nevim co s tím.
LS08

Příspěvek od LS08 »

Co se týče mého druhého dotazu tak částečné řešení může poskytnout gras mod (přihodím odkaz dolů) který by měl u jakékoli sečky bez přípravy (přípravou myšleno že má jen výsevní sekci nikoli přípravné disky atd.) přidat možnost tyto holiny osít travou. Lze i osít kombinací trávy a plevele. Já osobně to zkoušel jen na té malé asi 3m Amazonce a na té mi to fungovalo. Údajně to mělo integrovat tuto funkci právě i do toho válce ale to mi nějak nefungovalo.....

https://forum.giants-software.com/viewt ... 4&t=137442
Odpovědět