Balíkovač
- martin.matějíček
Balíkovač
Zdravím
Na pár videích jsem videl sklizně atd z fs19 a překvapili mě balikovace!!!Misto aby sbírali slamu nebo trávu jen pod sebou tak meli rozsah kolem 9 metru bych řekl,no prostě toho posbirali hodně!!
Chtěl bych se zeptat co je potřeba si stáhnout nebo kde tyto balikovace najdu,pripadne jejich vylepšení,protože nikde jsem to nenašel

Na pár videích jsem videl sklizně atd z fs19 a překvapili mě balikovace!!!Misto aby sbírali slamu nebo trávu jen pod sebou tak meli rozsah kolem 9 metru bych řekl,no prostě toho posbirali hodně!!
Chtěl bych se zeptat co je potřeba si stáhnout nebo kde tyto balikovace najdu,pripadne jejich vylepšení,protože nikde jsem to nenašel
- VáclavStaněk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Balíkovač
Zde je návod jak rozšířit práci stroje !martin.matějíček píše: ↑čtv 05. bře 2020 1:14:26 Zdravím
Chtěl bych se zeptat co je potřeba si stáhnout nebo kde tyto balikovace najdu,pripadne jejich vylepšení,protože nikde jsem to nenašel![]()
viewtopic.php?f=9&t=6309