Zvířecí farma

Máte problém s hrou či módy? Zkuste se tady zeptat..
Odpovědět
PetrKučera

Zvířecí farma

Příspěvek od PetrKučera »

Ahoj. Když kliknu v obchodě na zvířecí farmu tak se mi záložka ani neotevře přitom farem tam mám několik. Nemohl by to dělat některý mód? Díky za pomoc
pospa58

Re: Zvířecí farma

Příspěvek od pospa58 »

Zdar,
co myslíš tím Když kliknu v obchodě na zvířecí farmu? Nákup/prodej zvířat?
PetrKučera

Když si otevřu obchod s objekty a chci koupit zvířecí farmu, tak tlačítko nic nedělá jako by v nabídce žádná farma nebyla. Napadlo mě jestli to nevyrušil Global Company mod.
pospa58

Příspěvek od pospa58 »

Zdar,
já většinou hraji mapy, kde už autor mapy zvířecí farmy umístil, takže je nenakupuji. Ale vyzkoušel jsem, jestli si farmu můžu koupit a taky to nešlo. Zkusil jsem odstranit mód A Tidier Shop (https://www.ls-novinky.cz/farming-simul ... ier-shop-2), pak již bylo možno farmy v obchodě koupit.
Opět je tam jedno velké ale - nepomohlo to ve všech mapách, v mapě Lakeland Vale 3 by Stevie, kterou teď hraji, jsou farmy v obchodě nedostupné. Ale například v Eureka Farms dostupné jsou, tak je to asi mapa od mapy.
Tak jestli ten mód máš, tak ho odstraň, pokud to nepomůže, je to vlastnost mapy.
P.S. Global Company to nezpůsobil
PetrKučera

Jo ten mám tak to vyzkouším, díky :) Lakeland Vale 3 by Stevie jsem hrál, pěkná mapa ale ty farmy jsou tam trochu předimenzovaný
pospa58

Příspěvek od pospa58 »

Tak dej vědět, jestli ti odstranění toho módu pomohlo.
PetrKučera

Vyzkoušel jsem odinstalovat A Tidier Shop a taky Global Company a farmy pořád nejdou. Taky jsem zkoušel různé mapy i ty co nemají farmy v základu. Mám jen jednu kraví od Global Company. Budu zkoušet dál.
PetrKučera

Takže, podařilo se mi mezi 1500 módy najít tyto 4 který způsobily, že se nezobrazovaly v obchodě farmy a nešly spouštět mapy kde farmy byly už postavené. Kdyby to někomu pomohlo, jsou to tyto: OldProductionPack, PlaceableFactories, PlaceableFactoryPelletPack a PlaceableFactorySeeds.
Odpovědět