(Slovenská Vesnice mapa) Hra se nechce zapnout se Seasons
- Noverkoolyoutube
(Slovenská Vesnice mapa) Hra se nechce zapnout se Seasons
Dobrý den, potřeboval bych poradit, už asi před půl rokem jsem si stáhl mapu Slovenská vesnice. Dnes jsem jí po dlouhé době zapnul (všechno je updatované na nejnovější verzi, mapa i Seasons) a chtěl jsem jí poprvé zapnout s ''módem'' Seasons..... Poprvé když jsem tam měl Seasons a Seasons Geo: Střední Čechy ta se hra nezapla.... nejdříve jsem si myslel že je to tím Geem tak jsem ho odstranil.... Zkusil jsem mapu spustit jen s tím Seasons a vše vypadalo nadějně ale když jsem po chvilce načítáni zmáčkl ENTER tak se hra ''jakoby sekla'' a zůstal tam screen jakoby se načítala ale nahoře načítáni a ani dole enter nebyl.... Tak jsem šel na www.ls-novinky.cz a přečetl si něco o mapě... pak jsem zjistil že to nejspíše podporuje jen tu slovenskou tak jsem jí stáhl a vyzkoušel.... ukázalo to toto: nevím co dál s ním takže prosím pokud by někdo věděl tak napište
Děkuji..... Noverkool
PS: Nevím jestli to souvisí ale Seasons Geo: Production jsem zkoušel vypnout ale nepomohlo to....
PS: Nevím jestli to souvisí ale Seasons Geo: Production jsem zkoušel vypnout ale nepomohlo to....
Re: (Slovenská Vesnice mapa) Hra se nechce zapnout se Seasons
Ahoj já jsem taky zkoušel Seasons ale taky to nešlo myslím že problém je ve hře